"Κατόπιν .. ενεργειών μου" συνέχεια …..

Στις μέρες μας δεν φθάνει κανείς να προβάλλει  τις ενέργειες του, χρειάζεται και να μπορεί να αποδείξει ότι του «ανήκουν».

Να λοιπόν που η αντίπαλη παράταξη, που κυβέρνησε τα προηγούμενα χρόνια, θεωρεί «απαράδεκτο» να οικειοποιούνται και να προβάλλουν «αυτοί» ως δικό τους ένα έργο των «άλλων» ! (δες εδώ {1} το πρόσφρατο σχόλιο μας σε σχετικό δημοσίευμα και εδώ {2} την επιστολή Χρήστου Σιμορέλη, πρ. βουλευτή Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πρωϊνός Λόγος Τρικάλων – 10/10/2019).

Το γεγονός μάλιστα ότι το - αξιόλογο και κάποιων εκατ. ευρώ - περίφημο έργο  «εκσυγχρονισμού στο δίκτυο άρδευσης, συνολικού μήκους 255 χιλιομέτρων σε περιοχές των Τρικάλων», εντάχθηκε μόλις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, καθόλου δεν αποθάρρυνε την δημόσια καταγγελία των «προηγουμένων» διαχειριστών της εξουσίας.

Πολύ κουβέντα λοιπόν για την πατρότητα των «ενεργειών», καμία όμως ενέργεια για την ουσία των πραγμάτων. Θα σημειώσουμε απλώς ότι στα σχεδόν πέντε χρόνια που πέρασαν το (αρνητικό) ισοζύγιο των υδάτων στη Θεσσαλία διευρύνθηκε ανησυχητικά, νέα έργα αξιόλογης ταμίευσης νερού δεν έγιναν και καμιά πρόοδος δεν σημειώθηκε στην μείωση ζήτησης και κατανάλωσης νερού στον αγροτικό τομέα.

Άραγε φταίνε «αυτοί» ή «άλλοι» ;

Μάλλον όλοι μας φταίμε που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να γινόμαστε θεατές μιας κακόγουστης διαμάχης μακριά από την ουσία, την ίδια ώρα που το αγροτικό κόστος παραγωγής εκτοξεύεται και το υδατικό περιβάλλον πεθαίνει …..

{1} ypethe.gr : Κατόπιν ενεργειών μου :

https://www.ypethe.gr/news/katopin-energeion-moy

{2} Πρωϊνός Λόγος Τρικάλων : Επιστολή Χρήστου Σιμορέλη, πρ. βουλευτή Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ :

https://www.ypethe.gr/sites/default/files/archivefiles/2019_10_10_proinos_logos_pempti_10_oktovrioy_2019_sel_25.pdf

Πηγή: 
https://www.ypethe.gr