Η απάντηση του Βουλευτή Καρδίτσας Γ. Κωτσού στο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για το έργο του Αχελώου

Από την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής Κυβέρνησης (Ιούλιος 2019), φάνηκε ότι στις προθέσεις της περιλαμβάνεται και η ολοκλήρωση των έργων Αχελώου. Η αξιωματική αντιπολίτευση, εάν εξαιρέσει κανείς κάποιες χαλαρές δηλώσεις, δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό.

Όταν όμως, κάτω από την ενεργοποίηση των Θεσσαλικών οργανώσεων, η Κυβέρνηση προχώρησε στην σύσκεψη της Αθήνας στις 16 Ιανουαρίου (δες εδώ {1} σχετικά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ) και  το ζήτημα βρέθηκε πολύ έντονα στην επικαιρότητα και στα ΜΜΕ όλης της χώρας, τότε οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ προέβησαν σε ανακοινώσεις, σε "διαμαρτυρίες" αλλά και σε "απειλές" για καταγγελίες κ.λ.π.

Ο βουλευτής Καρδίτσας (και πρώην πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας) κ. Γ. Κωτσός δίνει τις δικές του απαντήσεις (που θα βρείτε {2} στον παρακάτω σύνδεσμο) για πολλά από όσα γράφηκαν κατά των έργων του Αχελώου.

 

{1} ypethe.gr : Υδατικά Θέματα Θεσσαλίας : Άρθρα - Δημοσιεύματα - Σχετικοί Σύνδεσμοι

https://www.ypethe.gr/archive/ydatika-themata-thessalias-arthra-dimosieymata-shetikoi-syndesmoi

{2} thessaliatv.gr : Απάντηση Γ. Κωτσού στο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για το έργο του Αχελώου - Τι αναφέρει ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ

https://www.thessaliatv.gr/news/85329/apantisi--g-kotsou-sto-suriza-larisas-gia-to-ergo-tou-axeloou/?fbclid=IwAR2Mpw5ctgS-B3qAQ0qswbgRxafNhenqtjZFVWhBiePa9IC_irC0bxNQz44#.Xiw_9GQ8WOI.facebook

 

Πηγή: 
https://www.ypethe.gr